AIRPLANES / photo collection
mil
001
002
exp
prop
prop
prop
prop
bomb
prop
prop
prop
jet
jet
prop
dc3
dc3
dc3
 
klu
fokker
fokker
f84
f84
t33
t33
t33
jet
jet
prop
mar
dakota
 
civ
prop
prop
prop
jet
 
dat
 
 
website in progress 
gilze  rijen  05.07.2002
Opdeze pagina's ga ik de foto's tonen die ik in de 60-er jaren heb verzameld als vliegtuigspotter. In het begin zal dat een onoverzichtelijk geheel zijn. Ik heb ca. 3000 foto's en die zijn nooit goed gerubriceerd. Voordat ik die allemaal hier kan tonen, zullen er wel enkele jaren voorbij gaan. Als u specifieke vliegtuigen zoekt (van voor 1968), stuur mij dan een mail. Die geef ik dan voorrang. Bijvoorbeeld: militaire, civiele, vliegtuigen uit WO-II, KLu, USAF, propliners, enz. 
Ik zal in de loop van de tijd proberen er een behoorlijke database bij te maken, zodat enig zicht (vooral ook voor mezelf) zal ontstaan van wat ik eigenlijk heb. Natuurlijk vraag ik de bezoekers van deze pagina's mij zoveel mogelijk te helpen en te corrigeren, omdat het na zoveel jaren nog erg  moeilijk zal zijn alle gegevens goed te reproduceren. 
De collectie is tot stand gekomen door veel corresponderen en ruilen toentertijd met spotters over de hele wereld. Bovendien heb ik natuurlijk ook zelf veel foto's gemaakt. Ik zal op den duur aangeven van welke foto's ik ook de negatieven bezit. 

Zonder toestemming is het niet toegestaan de foto's verder te verspreiden. Wie denkt eigen recht op de getoonde foto's te kunnen doen gelden, gelieve mij daarvan zo spoedig mogelijk in kennis te stellen. Ik heb geen commerciële motieven.

DAKOTA'S, DAKOTA'S, DAKOTA'S

from page 100 - etc.


page back
     e-mail: toon.joosen@planet.nl
next page